www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Escalade Poiana Brasov4896 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Poiana Soarelui, Nr. 160  Poiana Brasov

Telefon Receptie : 0268262043 / 0752333645

MANAGER : 0752333644

www.escalade.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

VEZI OFERTE

 

Indiferent de sezon, Escalade din Poiana Brasov isi propune sa ofere oaspetilor sai momente la standarde ridicate, fiind alegerea cea mai buna, fie ca doresc sa isi petreaca clipe linistite cu cei dragi sau sa organizeze un eveniment festiv sau o conferinta.

Dacă simțiți că noi suntem ceea ce căutați, așa cum simțim noi, va așteptăm cu mare drag, in una din salile noastre:

Escalade Ballroom este un spaţiu generos unde vă putem organiza orice tipuri de evenimente: nunţi, botezuri, petreceri private, bachete, întâlniri de afaceri, prezentări şi lansări de produse, conferinţe de presă, workshop-uri, seminarii, prezentări de modă, team-building-uri, cu participarea unui numar de până la 180 de persoane. Migala, implicarea și buna relaționare cu echipa Escalade duc la realizarea cu succes a fiecărui eveniment.

Restaurantul Lobby îşi aşteaptă în fiecare zi clienţii, intr-o ambianta placuta, sa savureze dintr-un bogat sortiment de preparatele delicioase, realizate dupa retete traditionale si internationale.

Barul de zi are o capacitate de 70 locuri şi este locul ideal unde puteţi savura cocktail-uri şi băuturi rafinate, însoţite de momente de relaxare.

Terasele hotelului vă oferă o privelişte deosebită, bucurându-vă de o îmbinare relaxantă dintre liniştea şi aerul curat al Munţilor Carpaţi. Pe terase puteţi servi un preparat delicios oferit de bucătăria restaurantului nostru sau bautura dumneavoastră preferată într-un peisaj natural atrăgător.

Cele 2 sali de conferinta modulare situate la nivelul 3 al hotelului, au o capacitate totala de 180 de locuri si sunt echipate cu: videoproiector, ecran de proiectie, internet wireless, sistem audio, flipchart, aer conditionat, fax/copiator, laptop.

Sala Brasov – capacitate maxima 140 persoane
Sala Rasnov- capacitate maxima 52 persoane

La Hotel Escalade, punem suflet și devotament în fiecare detaliu. Totul pentru a vă oferi camere relaxante, confortabile și armonioase. Hotel Escalade pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 60 de camere, dintre care 39 sunt construite recent.

Căldura ambientului, bunăstarea fără de cusur și calitatea serviciilor înglobează conceptul nostru!

Escalade Ballroom

Exterior

Preparate

Restaurant

Sali Conferinta