www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Garden Club Brasov5066 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: B-dul Grivitei A48 Brasov

Telefon: 0268470770

www.gardenclub.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Intr-o atmosfera prietenoasă, dar intima, in culori calde și aranjamente moderne, Restaurant Garden Club din Brasov va asteapta sa va bucurati de gusturile alese ale preparatelor noastre.

Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri si va pune la dispozitie un spatiu luminos si cu mancare excelenta, pentru o masa in oras, intalniri de afaceri, nunti, cununii sau orice alt eveniment.

Cortul de evenimente avand o capacitate de 100-250 de persoane este asezat in fata piscinei, creand o atmosfera feerica. Dincolo de masa excelenta si serviciul impecabil atuul nostru este ambianta placuta, intima si relaxanta.

Un bonus al locației este și accesul la grădina și terasa amplasata langa piscina. Aceasta poate gazdui peste 300 persoane la masa.

La noi, clienții savurează preparatele într-un cadru luminos iar experiența oferită de bucătarii specializați va fi una de neuitat.

Galerie foto