www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Noir Poiana Brasov2514 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Doinasului nr. 15, Poiana Brasov

Telefon: 0752050421 / 0747063687

www.elexus-noir.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Pretuim linistea, frumusetea si armonia.

Te vom asculta, ne vom adapta si iti vom oferi siguranta. Dorim sa te bucuri de momentul tau special. Ne concentram atentia pe micile detalii, pentru a transforma evenimentele din cadrul locatiei noastre in momente de neuitat.

Se apropie un eveniment important din viata dumneavoastra?

Fie ca vorbim despre nunta, botez, aniversare sau poate o petrecere privata ori corporate, locatia noastra reprezinta cea mai buna optiune.

Restaurant Noir recent renovat, are un design modern, decor rafinat, oferind confort din toate punctele de vedere, si avand o capacitate de maxim 150 de persone, ne dorim sa realizam orice tip de eveniment de la nunta, botez, pereceri private, la petreceri corporate etc.

Locatia noastra iese in evidenta prin gustul preparatelor oferite, dorind a se adresa chiar si celor mai pretentiosi oaspeti, prin atentia la detalii a personalului, amabilitatea angajatiilor si profesionalismul dovedit.

Galerie foto