www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant 7 Soapte Brasov1971 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresă: Dambul Morii, str. Canionului, nr. 19, Brasov

Telefon: 0755125835

Daca iti doresti un eveniment restrans, in mijlocul naturii, cu un decor magnific, Restaurantul 7 Soapte iti sta la dispozitie pentru a te putea bucura de fiecare moment, impreuna cu cei dragi, intr-o atmosfera placuta si intima.

Te invităm să descoperi un loc in care sa te simti confortabil şi sa te poti bucura de o atenţie oferită cu dragoste şi pasiune pentru detalii.

Restaurantul, cu o capacitate de 58 de locuri, va sta la dispozitie pentru organizarea de mese festive, nunti, botezuri, petreceri private, aniversari.

Va asteptam si pe terasa extrioara, unde cele 60 de locuri ofera o vedere panoramica asupra muntilor.

Veţi descoperi profesionalismul serviciilor de înalta calitate, cu care echipa noastră primeşte de fiecare dată oaspeţii noştri.

Situată în Braşov, un oraş cu farmec aparte, Pensiunea 7 Soapte este refugiul perfect pentru un sejur de neuitat, unde vă veţi putea bucura din primul moment de atmosfera caldă si primitoare.

Galerie foto