www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurante Poiana Brasov | restaurante-brasov.com
Cauti restaurante in Poiana Brasov? Aici vei gasi informatii utile despre restaurantele din Poiana Brasov cu prezentari video si foto, localizare pe harta, oferte si meniuri.

Elexus Evenimente - Locul unde poti sa ai parte de cel mai frumos eveniment din viata ta!

Vă punem la dispoziție 3 locații pentru evenimentele dumneavoastră în Poiana Brașov.

Noir Poiana Brasov – 150 persoane
Ballroom Elexus – 120 persoane
Silver Poiana Brasov – 50 persoane

Vezi detalii

Dacă simțiți că noi suntem ceea ce căutați, așa cum simțim noi, va așteptăm cu mare drag, in una din salile noastre:

Escalade Ballroom este un spaţiu generos unde vă putem organiza orice tipuri de evenimente: nunţi, botezuri, petreceri private, bachete, întâlniri de afaceri, prezentări şi lansări de produse, conferinţe de presă, workshop-uri, seminarii, prezentări de modă, team-building-uri, cu participarea unui numar de până la 180 de persoane.

Vezi detalii

In Poiana Brașov gasesti un restaurant perfect pentru o masă delicioasă, indiferent de momentul zilei - Restaurant Bavaria. Fie că ți-e poftă de preparate traditionale românești sau vrei să guști din specialitățile bavareze și internaționale, maestrul nostru bucătar îți va oferi o experiență savuroasă.

Cu o capacitate de 250 de locuri, distribuite in 3 saloane, putem găzduim evenimente precum nunți, aniversări sau petreceri, fiind recunoscuți pentru organizarea ireproșabilă.

Vezi detalii

Pretuim linistea, frumusetea si armonia.

Te vom asculta, ne vom adapta si iti vom oferi siguranta. Dorim sa te bucuri de momentul tau special. Ne concentram atentia pe micile detalii, pentru a transforma evenimentele din cadrul locatiei noastre in momente de neuitat.

Fie ca vorbim despre nunta, botez, aniversare sau poate o petrecere privata ori corporate, locatia noastra reprezinta cea mai buna optiune.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!