www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Grand Restaurant Brasov456 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : B-dul Mihail Kogalniceanu Nr.15 Brasov

Telefon : 0723507350 /0743184356

www.grandrestaurant.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

GRAND RESTAURANT BRASOV - 4 saloane elegante pentru evenimentul tau !

Pentru ca am dorit sa facem parte din viata dumneavoastra, am deschis centrul de evenimente 'Grand Restaurant'.

Noi, echipa Grand Restaurant, va vom ajuta sa va bucurati cu adevarat si sa traiti din plin, clipele speciale din viata dumneavoastra. Misiunea noastra este sa transformam momente importante din viata dumneavoastra, in evenimente de succes si in amintiri care va vor umple viata si care vor ramane vesnic vii.

SALON CLASIC
Pentru ca stilul si eleganta nu se demodeaza niciodata, cu siguranta nu vei da gres daca vei alege Salonul Clasic. Un spatiu elegant, luminous si cald, incununat de superbe candelabre ce amintesc de salile de bal de odinioara.
Salonul este situat la etajul 1, cu intrare dinspre B-dul. Mihail Kogalniceanu si are o capacitate intre 130 si 200 de persoane.

SALON MODERN
Salonul MODERN, cel mai spatios dintre cele 4 saloane, are o capacitate intre 180 si 350 de persoane si este situat la etajul 1, cu intrare dinspre B-dul. Mihail Kogalniceanu.
Cu o atentie excelenta la detalii, acest salon pastreaza linia clasica, insa picturile si detaliile moderniste, il diferentiaza.

SALONUL EPOQUE
Salonul emana multa energie, prosperitate si fericire, prin luminozitate, cromatica deosebita si prin imaginile cu scene din natura si din viata pariziana din timpul “Epocii Frumoase”. La Belle Epoque, aceasta fiind inspiratia designului acestui salon.

Capacitatea salonului este intre 120 si 180 de persoane si este situat la parter cu intrare dinspre strada Mihail Kogalniceanu.

SALONUL PALTIN
Cu o capacitate intre 80 si 140 de persoane, Salonul Paltin are un design pretios fiind imbracat in lemn de paltin. Acest detaliu pretios care imbraca Salonul Clasic, imbratiseaza muzica si sustine fericirea si veselia evenimentului dumneavoastra.

Fie ca a sosit momentul sa va uniti destinul cu jumatatea dumneavoastra, fie ca doriti sa va bucurati alaturi de rude si prieteni la venirea unui nou membru in familie, sau pur si simplu, vreti sa petreceti o seara de neuitat alaturi de colegi, sau un bal ca in povesti, acest eveniment special trebuie sa aiba loc intr-un cadru memorabil.

Grand Restaurant va ofera un pachet complet pentru un astfel de eveniment, intr-un cadru minunat , cu o arhitectura deosebita, dispunand de spatiu pentru orchestra, loc de dans si cu preparate culinare de exceptie venim cu drag in intampinarea dorintelor dumneavoastra.

Grand Restaurant este locatia perfecta pentru organizarea evenimentelor corporate precum: conferinte, prezentari de produs, traininguri, seminarii, cursuri, expozitii si altele.

SALON CLASIC - 130 si 200 de persoane

SALON MODERN - 180 si 350 de persoane

SALONUL EPOQUE - 120 si 180 de persoane

SALONUL PALTIN - 80 si 140 de persoane