www.restaurante-brasov.com
www.restaurante-brasov.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Brasov si Poiana Brasov, restaurante nunti Brasov. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Sala de Evenimente ANGELIS Brasov4119 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Calea Brasovului nr. 2 , Ghimbav, Brasov

Telefon: 0732950805

www.ballroom-angelis.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

 

Bucura-te de fiecare moment al evenimentului tau, intr-o atmosfera rafinata si plina de stil.

Sala de Evenimente ANGELIS -  o locatie premium pentru evenimentele dumneavoastra !

Sala de Evenimente ANGELIS  este o locatie premium, ce pune la dispozitie un set complet de servicii pentru a va putea bucura de fiecare moment al evenimentului.

Fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, zi de nastere), eveniment corporate (conferinta, gala, lansare de produs), degustare de vinuri sau expozitie, totul poate fi organizat cu succes in cele mai mici detalii.

Va oferim flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul organizarii evenimentelor.

◯ Finisajele rafinate ale salii ascund solutii tehnice de ultima generatie pe care sigur le veti aprecia la maxim in timpul evenimentului : ventilare, climatizare si acustica – proiectate pentru a asigura conditiile de confort la supelativ.

◯ Va oferim flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul organizarii evenimentelor…

In functie de numarul de invitati, Sala de Evenimente ANGELIS  va asteapta in cele doua sali: Salon Grand si Salon Elegance.

Terasa

Terasa asigura confortul necesar pentru organizarea evenimentului in aer liber. Iazul si fantanile arteziene ,barul ,scena,toate impreuna produc o atmosfera de vis.

Bucurati-va impreuna cu noi, de cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra !

Gradina

Salon Elegance

Salon Grand

Terasa